fredag 28. august 2009

FFFFFASHION!


VATLE OFW


I kjølvannet av Oslo Fashion Week, vil jeg trekke fram de to beste kolleksjonene som ble vist under uka. Naturlig nok er det to driftige Neverlandjenter og gode venner av meg; nemlig Fam Irvoll og Kjersti Vatle. Fams visning på OFW var en rockestjerne verdig. Det var elektrisk stemning i salen; jubel, klapping og hyling! Med temaet "I love gays!" ble det farger, moro og maritim stemning. Jeg prioriterte visningen foran Band of horses og Mew på Øya, men angret aldri! Jeg ble glad og stolt på samme tid! En annen fantastisk Neverlandchick, Samsaya, åpnet showet med sin nyeste singel - og fantastisk dansbare - ADHD, og jammen hadde ikke Fam hyret inn en burlesquedanserinne fra London! Det er jentene sine det!

Etter visningen bar det til Fugazi og Neverlandfest med visninger av VATLE og Leash og champagne ut i de små timer! Temaet var sailor vs Club Tropicana!! Bilder ligger her!


Kjersti med sitt design VATLE hadde hatt Michael Jackson som sin inspirasjon for kolleksjonen; og den var full av alt vi elsker; paljetter, gull, glitter og eleganse!







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar